Davines hårvårdsprodukter för frisörer och deras kunder!

davines_products

 

Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa. För att detta ska vara möjligt används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. En stor del av ingredienserna i Davines produkter är plockade från trädgården runt Medelhavet och utstrålar ren fräschhet. Produkterna innehåller bland annat ruccola, morötter, valnötter, tomater, grapefrukt, oliver och kastanjer. Davines arbetar i symbios med natur och vetenskap, innehåll och stil, människa och kraft. Läs gärna mer om detta unika varumärke på baresso.se

Läs mer om de olika hårvårdsserierna

Styling

Davines For Wizards är designad för kreativa frisörer som är passionerade artister och ser stylingprodukter som ett personligt verktyg. Dessa verktyg skapar en mängd olika stilar med olika effekter och hållbarheter.

Defining System består av 16 olika styling – och finishingprodukter för att definiera och uttrycka din identitet genom frisyr och stil. Linjen skyddar och vårdar håret.

 

Hårvård för färgat hår

Shampoo & Balsam

Alchemic är färgschampo och balsam som kan användas både på färgat eller naturligt hår för att upprätthålla intensiteten i färgen, ge glans, lyster, styrka och skydda håret.

Glorifying ger fukt, glans och lyster. Håret blir silkeslent och lättkammat. Polyphenol från solrosen skyddar mot skadliga UV-strålar, Omega 6 från solrosolja och jojobaolja skyddar bland annat från fria radikaler. Veteprotein och UV-filter bevarar hårets färg.

Hårvård Shampoo, Balsam & Inpackning

Essential Haircare består av schampo, balsam och styling för vardagligt bruk. Här kombineras en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera bästa möjliga produkt för hår och människa.

Ingredienserna är plockade runt Medelhavet och innehåller bland annat ruccola, morötter, valnötter, tomater, grapefrukt, oliver och kastanjer. Dessutom går det att återanvända och återvinna förpackningarna i hemmet efter användning.

Authentic innehåller naturliga, aktiva ingredienser och kan användas av alla människor, även de mest känsliga.

Su – Suncare System for hair

Genom erfarenhet från Davines/Essential Hair Care finns nu en ny linje som är speciellt framtagen och designad för att möta hårets behov vid exponering av sol, saltvatten och klor.

Comments are closed.