Kérastase Cristalliste

Kérastase Cristalliste

Cristalliste är Kérastases senaste serie av hårvårdsprodukter.

Den innehåller ett Liquid Light Complex som sägs vara den fulländade teknologin för vård av hårstrået som gör håret lätt, rent och viktlöst. Liquid Light Complex ska bland annat göra längder och toppar mjuka och polerade och ge rent och viktlöst hår från botten till toppen.

Cristalliste marknadsförs som en linje för unga kvinnor med långt hår. Serien ska passa dem med en hårbotten som tenderar att bli fet och har torra längder och toppar. Den gör att hårbotten rengörs på djupet, att toppar & längder blir mjuka och polerade, samt att håret får en glans och luftig känsla.

Kérastase Bain Cristal Fine

(kallas för hårbad, ej schampoo! fint hår) innehåller högskummande tensider som löser upp orenheter. Innehåller ej silikoner, parabener och färgämnen. Den kommer i två varianter för långt och fint hår.

Kérastase Bain Cristal Thick

(kallas för hårbad, ej schampoo! tjockt hår) innehåller högskummande tensider som löser upp orenheter. Innehåller ej silikoner, parabener och färgämnen. Den kommer i två varianter för långt och tjockt hår.

Kérastase Lait Cristal

(balsam) har en naturlig kraftfull fuktgivare, Aloe Vera, som återställer lipidstrukturen. Ger en bättre utredningseffekt m.m. Den har ljusskimrande mikropartiklar och en textur som “försvinner” in i håret. Sköljs ur.

Kérastase Lumière Liquid

används som ett läppglans för håret. Har en viktlös, kristalliknade glans och används på torra längder och toppar. Leave-in.

Comments are closed.